Wie ben ik

Mijn naam is Melany Molenaar- Stroek. Ik werk als kinder- en jeugdtherapeut en begeleid kinderen van 4 t/m 18 jaar oud.

Als kinder- en jeugdtherapeut werk ik individueel, maar ook in groepjes met kinderen. Tevens ben ik actief op verschillende scholen. Hierbij begeleid ik kinderen met sociale-emotionele en gedragsproblemen. Naast therapeutische sessies organiseer ik sova-trainingen, faalangst trainingen, workshops en lezingen.

Het werken met kinderen geeft mij veel energie. Ieder kind is uniek en doet dingen op zijn eigen manier en tempo! Achter iedere gedraging, ook al lijkt het soms onhandig, zit een positieve intentie. Het onhandige gedrag is een schreeuw om hulp en begeleiding. Soms hebben kinderen een extra duwtje in de rug nodig, zodat ze weer lekker in hun vel komen te zitten.

Heeft u vragen of wilt u een keer langskomen?

Vul onderstaand formulier in of neem telefonisch contact op via 06-51278117


Kinderpraktijk Melany
Kinderpraktijk Melany